Suositut analyytikot ovat sanoneet, että hänen ennusteensa Bitcoinille pysyy ennallaan.
Tolu Ajiboye kirjoittanut Tolu Ajiboye 17. heinäkuuta 2020 in Uutiset

Tunnettu kryptoanalyytikko PlanB sanoo olevansa Bitcoinin hintaennusteensa mukaan 288 000 dollaria . Hän toimitti uusia tietoja kanteensa tueksi

Analyytikko teki ilmoituksen tweetin kautta 16. heinäkuuta. Hän jakoi uutta tietoa Bitcoin Code osakevirran ristikkäisiin omaisuuseriin (S2FX) perustuvaan malliinsa tukeakseen hintaennustetaan. Jalometallien kulta, hopea ja timantti valmistettu S2FX-malli. Se tarkasteli myös globaaleja kiinteistömarkkinoita ja itse Bitcoinia.

Lyhyt twiitti sisälsi PlanB: n ennustekaavan: ”Kaava BTC = exp (12.7) * S2F ^ 4.1”, ja hänen ennusteensa mukaan se oli edelleen ”muuttumaton”.

Hän lupasi seuraajilleen yksityiskohtaisen artikkelin selityksineen ja muilla lähteillä pian

Kun Twitter-käyttäjä kysyi, miksi kiinteistöt olivat osa kaaviota, analyytikko sanoi , että hän oli myös yllättynyt siitä. ”Mutta kiinteistöjen S2F-arvo on todellakin 95. Luulen, että olen ensimmäinen, joka tarkastelee kiinteistöjä [S2F-linssin] kautta. Se on [erittäin] mielenkiintoista, koska nyt voimme myös interpoloida (ekstrapoloinnin sijasta) bitcoin 2024 puolittumisen! ” sanoi analyytikko.

PlanB meni pidemmälle perustelemaan kiinteistöjen esiintymistä kaaviossa sanomalla, että se on myös „varallisuuden varasto“. Muiden jalometallien, kuten kuparin ja platinan, suhteen analyytikko sanoi, että niiden varastossa oleva virta-arvo on alhainen, alle 1.

Von admin