Banker kan ikke ignorere Bitcoin længere efter PayPal-meddelelsen, sagde Social Capital CEO Chamath Palihapitiya og chef for Facebooks Vægt – David Marcus.

PayPal’s beslutning om at sætte sine brugere i stand til at interagere med kryptokurver direkte på sin platform tiltrækker fortsat populære enkeltpersoners opmærksomhed. Den seneste, der anerkendte betydningen af ​​dette skridt, var chefen for Facebook Financial, David Marcus og Social Capital CEO Chamath Palihapitiya.

Banker vil følge PayPal, siger Marcus

Formentlig den mest betydningsfulde nyhed kom for nylig i sidste uge, da den kæmpe online betalingsprocessor PayPal meddelte, at den snart vil gøre det muligt for sin USA-baserede kunde at købe, sælge og opbevare flere kryptokurver, herunder Bitcoin og Ethereum. Kunder med base uden for USA har denne mulighed tilgængelig næste år.

Bortset fra den øjeblikkelige prisreaktion, nyhederne havde på kryptokurrencymarkedet, accepterede samfundet også meddelelsen som en markant bullish udvikling.

Faktisk tror de fleste, at dette kun er begyndelsen, og mere centraliserede og pålidelige virksomheder, såsom banker, vil følge trop. Medskaber og bestyrelsesmedlem i Facebooks fremtidige kryptokurrency Vægt, David Marcus, vejede også ind på nyhederne.

Han hævdede, at kryptovalutaindustrien “vender et hjørne”, da bankerne vil forfølge Bitcoin og stablecoins-support.

Bitcoin er ikke længere valgfri

En anden berømt person, der kommenterede PayPal-udviklingen, var Social Capital CEO og tidligere Facebook-direktør, Chamath Palihapitiya.

Da Palihapitiya også var en vokal tilhænger af Bitcoin, understregede han på samme måde som Marcus, at “hver større bank holder et møde om, hvordan man kan støtte Bitcoin. Det er ikke længere valgfrit … ”

Palihapitiya sagde for nylig, at hans første BTC-køb kom i starten af ​​det foregående årti. Han købte en million bitcoins for $ 80. Senere skitserede han den primære kryptokurrency som hans bedste investeringsindsats.

Social Capitals CEO har også adskillige gange opfordret offentligheden til at allokere mindst 1% af deres investeringsportefølje i Bitcoin. Han sagde, at det at have en sådan fordeling hjælper ham med at sove “godt om natten”.

Han rådede også til, at folk skulle afholde sig fra kortsigtede prishandlinger. I stedet fokuserer han på lang sigt, idet han ved, at Bitcoins fundamentalt forskellige egenskaber vil beskytte ham mod den faldende nuværende finansielle infrastruktur.

Von admin