BTC Hard Forks, Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV Rally til Fresh Highs foran Bitcoins „Very Extreme Peak“

Mini ‘Altseason’ ser ut til å være her allerede

Prisen på Bitcoin (BTC) oppnådde en ny heltidshøyde over $ 42.000 den 8. januar. Bitcoin korrigerte kraftig etter å ha steget til $ 42.000, men har siden kommet seg til å handle over $ 40.000. Bitcoin harde gafler, Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV) er for tiden på et bein høyere.

Bitcoin Cash steg over den tekniske motstanden på $ 490 for å nå intradag-høyder på $ 654, og fikk 39,33% ukentlig. Bitcoin SV steg i en rask spurt for å nå nye høyder på $ 325 i dag, og kommer på kinnskjegg nær sin 14. januar 2020, en heltid på $ 441.

Bitcoin SV (BSV) er opprinnelig en gaffel med Bitcoin Cash, som i seg selv er en gaffel fra Bitcoin. Oppmerksomhet på Bitcoin SV-token har i stor grad vært begrenset til fordel for kjente tokens som Ethereum og XRP.

Mini ‘Altseason’ ser ut til å være her allerede, med 17,71% og 14,58% daglige gevinster som henholdsvis EOS og Tron la ut. Dogecoin er også opp 10% daglig, en fortsettelse av gevinsten da den hoppet 70% sist mandag etter markedsføringen av Tesla-sjefen og verdens rikeste mann, Elon Musk.

Bitcoin Cash (BCH) handler for tiden med $ 619 opp med 42,03% på dagen, mens Bitcoin SV (BSV) handler med $ 289 opp med 58% på dagen.

Nexo medstifter og administrerende partner Antoni Trenchev sa nylig at grunnleggende Bitcoin Cash vil bøye prisen til 2021. Sagt:

“BCH har en rekke ess i ermet: et velutdannet samfunn, lojale investorer, detaljistdistribusjon og faktiske brukssaker. Vi tror at disse fordelene kan endre BCH fra en underdog til en medaljevinner i 2021 hvis bare Bitcoin Cash får grepet, “

Bitcoin Cash vil bli verdsatt til $ 800 og deretter $ 10.000 i 2027 med et endelig prismål på $ 100.000 innen 2030.

Roger Ver mener „BCH er langt mer nyttig enn BTC for alt, og det har også mye mer potensial på oppsiden, jo mer nyttig noe er, jo flere mennesker vil bruke det,“ uttalte han videre og spådde en økning i innehavere og brukere av Bitcoin Cash. i 2021.

Ver uttalte at „2021 vil være det beste året for BCH ennå, på grunn av den Tor-integrerte, desentraliserte personvernprotokollen som tilslører reell utgift Cash Fusion som muliggjør supersterkt privatliv for Bitcoin Cash.“ For det andre har BCH nå fullt fungerende crowdfunding gjennom Flipstarter, et offentlig DeFi-produkt kalt AnyHedge, nye tokens utstedt av Simple Ledger Protocol (SLP), øyeblikkelig tipping på hver plattform via Bitcoin.com lommebok, samt aksept på mer enn 100.000 nettsteder via kryptobetalingsleverandør Bitpay og nesten 100.000 fysiske selgere via kryptobetalinger, nettverk GoCrypto.

Bitcoins “Very Extreme Peak”

Samlet sett er markedssentimentet mot Bitcoin fortsatt positivt til tross for gevinster de siste tre månedene. Eric Wall, CIO i Arcane Research, sa på Twitter at Bitcoin kunne se en „veldig ekstrem topp“ denne gangen. Dette vil bety at selv om Bitcoin kan bli overopphetet fra et teknisk perspektiv på kort sikt, har BTC fortsatt rom for ytterligere vekst.

Til en nåværende pris på rundt $ 40 000 anslås Bitcoins markedsverdi til over 740 milliarder dollar. Med en gullverdi på $ 9 billioner, ville BTCs markedsverdi være rundt 8,2% av verdien av gull.

Bitcoins bullish spådommer, i likhet med Winklevoss Twins ‚, antyder at Bitcoin kan komme forbi gull i det lange løp. Basert på dette estimatet sier noen analytikere at Bitcoin når 10-20% av gullets markedsverdi er realistisk.

Wall bemerket at Bitcoin sannsynligvis vil toppe seg når det angivelig er mye „skum“ i markedet. Hvis det er et unaturlig høyt nivå av detaljhandelhype rundt Bitcoin, vil sannsynligheten for en midlertidig Bitcoin-topp øke. Imidlertid sa Wall at gitt det enestående nivået av institusjonell interesse for Bitcoin, kan neste topp være mye høyere enn mange tror.