Bitcoin Cash Handelt boven $300 maar houdt Bearish Divergence vast.

Bitcoin Cash vierde zijn 3de verjaardag net aan het begin van de lopende maand en komt met elke dag die voorbijgaat steeds dichter bij de vervulling van de visie. BCH, met zijn bereik en adoptie tot op de dag van vandaag, behoort tot de top 5 van de markt, met een marktkapitalisatie van meer dan 5,75 miljard dollar.

BCH begon de maand met een uitgebreide uptrend sinds de laatste week van de vorige maand, en met een onmiddellijke bearish candlewick, de geteste munt ondersteunt zo laag als $245 tegen de greenback.

Bitcoin Contante Prijsanalyse

Bitcoin Cash handelde ten tijde van het opstellen van deze analyse boven de $300 met $318 tegen de US Dollar, maar het bearish intraday-sentiment heeft geleid tot het verschijnen in de richting van de 20-dagen lagere Corona Millionaire. Na een opmerkelijke consolidatie steeg de BCH/USD van $300 met $290 naar $310 en $315.

De gelegde 20-dagen Bollinger Bands houden geen handelsextremen in, maar de bearish candlewick trekt intraday bearish bias. Ondanks het negatieve sentiment behoudt de Bitcoin Cash prijs steun van 50-dagen en 200-dagen MAs op respectievelijk $304 en $297 op de uurlijkse grafiek.

De MACD-grafiek heeft een bearish divergentie omdat de signaallijn boven de MACD-lijn uitkomt als gevolg van intraday-correcties. De pullback is echter niet te steil om een negatieve RSI te weerspiegelen en ligt daarom op 57.58. De onmiddellijke en op handen zijnde steun voor BCH ligt op respectievelijk $300 en $320.